• darkblurbg
  Vind jij het leuk om je kennis
  over te dragen?
 • darkblurbg
  Jaarlijks volgen zo’n 13.000 technici
  een cursus of training bij ROVC.
 • darkblurbg
  Daar zijn wij natuurlijk trots op!
 • darkblurbg
  Vind jij het leuk om je kennis
  over te dragen?
 • darkblurbg
  Jaarlijks volgen zo’n 13.000 technici
  een cursus of training bij ROVC.
 • darkblurbg
  Daar zijn wij natuurlijk trots op!

Nee, je werkt als freelancer en er is dus geen sprake van een arbeidsovereenkomst. Wij vragen je wel om een Opdrachtgever ZZP-er Overeenkomst te tekenen en ons een kopie van je paspoort of identiteitsbewijs te sturen.

Wanneer er actuele opdrachten beschikbaar zijn binnen jouw vakgebied kun je je daarvoor inschrijven (zie vacaturepagina). Wanneer meerdere freelancers zich voor één opdracht inschrijven, maakt ROVC een keuze. Uiteraard ontvang je van ons bericht of de keus op jou is gevallen en zo ja, hoe dan verder!

De dagen die je gaat lesgeven worden in overleg met jou vastgesteld. Waar wil je lesgeven? Welke dagen hebben jouw voorkeur? Goed om daarbij te benoemen dat het aantal inschrijvingen bepaalt of de module doorgaat, of niet. Wij proberen altijd uiterlijk drie weken voor aanvang van de module te laten weten of deze voldoende inschrijvingen heeft en de cursus door kan gaan.

Ja, je volgt drie korte trainingen waarin je a) leert hoe het met de organisatorische kant van het lesgeven zit en b) leert hoe je moet lesgeven (didactische vaardigheden).

Nee, dat regelt ROVC. Je krijgt het lesmateriaal, eventuele literatuur en de docentenhandleiding vooraf thuisgestuurd, zodat je aan de hand daarvan je lessen kunt gaan indelen.

De cursussen en trainingen van ROVC vinden overdag, ’s avonds of op zaterdag plaats. Jij kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent om les te geven.

ROVC heeft meer dan 35 cursuslocaties door Nederland. Hier worden met name de praktijklessen gegeven. Daarnaast hebben we verschillende practicumlocaties, waaronder twee grotere locaties in Ede en Rotterdam.

De cursussen en trainingen van ROVC zijn opgebouwd uit modules. Elke module wordt door een andere docent gegeven, afhankelijk van het vakgebied. Dus afhankelijk van jouw vakgebied en ons aanbod van opleidingen stel jij je beschikbaar voor bepaalde modules.

Je ontvangt een vergoeding. Neem voor vragen gerust contact op met Ritha Klerk via 0318 - 698 661 of stuur ons een bericht.

Contact

Bezoekadres Ede
Galvanistraat 13
6716 AE Ede
T: 0318 - 698 661

Social media