• darkblurbg
  docenten elektrotechniek
  Ben jij werkzaam in de elektrotechniek? En vind jij het leuk om kennis over te dragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Elektrotechniek

Voor technici die willen (door)ontwikkelen in de elektrotechniek, zijn wij op zoek naar bekwame trainers/docenten. Lijkt het jou leuk onze cursisten te leren hoe je bijvoorbeeld storingen aan elektrotechnische apparatuur en installaties verhelpt, onderhoud verricht en modificaties aanbrengt in machines, apparatuur en installaties? Heb jij kennis en ervaring binnen de elektrotechniek?

Word docent Elektrotechniek!

Als trainer/docent begeleid je onze cursisten op een professionele en persoonlijke manier. Doordat jij weet wat er in de praktijk speelt, ben je in als geen ander in staat in te spelen op de behoefte van onze cursisten. 

Jij…

 • bent enthousiast 
 • bent enkele dagen per jaar in de avond of overdag beschikbaar om wat bij te verdienen
 • bent actief en/of werkzaam binnen het gevraagde vakgebied
 • hebt mbo-4- of hbo-denkniveau
 • krijgt energie van het verder helpen van mensen
 • hebt affiniteit met het overbrengen van kennis aan volwassenen
 • bent communicatief sterk en motiveert cursisten om actief mee te doen in de praktijklessen 

Wij...
zijn een groeiende en ambitieuze organisatie met een open, informele en collegiale cultuur. De ROVC cursuslocaties zijn verspreid door heel Nederland. Onze docenten? Dat zijn mensen uit de praktijk. Heb je nog geen ervaring als trainer/docent? Geen probleem! Wij begeleiden je!

Over ROVC
ROVC is dé beste particuliere opleider voor technisch Nederland, al 48 jaar. Jaarlijks volgen ruim 13.000 mensen bij ons een praktijkgerichte opleiding. Ook helpen wij honderden bedrijven bij het realiseren van een effectief opleidingsbeleid. Waarom? Omdat bedrijven alleen maar beter worden als de mensen die er werken zichzelf blijven ontwikkelen. En laten wij nou goed zijn in het organiseren van deze ontwikkeling…!

Wil jij hieraan bijdragen?
Neem dan contact op met Ritha Klerk via rithaklerk@rovc.nl.

Let op!
Ben je niet werkzaam in één van de gevraagde vakgebieden, maar lijkt het jou wel een leuke uitdaging om kennis over te dragen? Neem dan toch contact op met Ritha Klerk, want wellicht kun jij wel iets voor ROVC betekenen!