• darkblurbg
  Docenten meet- en regeltechniek
  Ben jij werkzaam in de meet- en regeltechniek? En vind jij het leuk om deze kennis over te dragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meet- en regeltechniek

ROVC is op zoek naar freelance trainers/docenten binnen het vakgebied meet- en regeltechniek. Vind jij het leuk om praktijkkennis over te dragen en heb je passie voor techniek en opleiden?

Word docent Meet- en regeltechniek!

Als trainer/docent begeleid je onze cursisten op een professionele en persoonlijke manier. Cursisten leren bijvoorbeeld componenten inspecteren, vervangen en afstellen. Doordat jij weet wat er in de praktijk speelt, kun je iedere cursus weer inspelen op de individuele behoefte van de cursisten. We zoeken docenten Meet-en regeltechniek voor procesinstallaties, procestechniek en docenten Meet-en regeltechniek klimaatinstallaties, gebouwbeheersing.

Jij…

 • bent enthousiast 
 • bent enkele dagen per jaar in de avond of overdag beschikbaar om wat bij te verdienen
 • bent actief en/of werkzaam binnen het gevraagde vakgebied
 • hebt mbo-4- of hbo-denkniveau
 • krijgt energie van het verder helpen van mensen
 • hebt affiniteit met het overbrengen van kennis aan volwassenen
 • bent communicatief sterk en motiveert cursisten om actief mee te doen in de praktijklessen 

Wij...
zijn een groeiende en ambitieuze organisatie met een open, informele en collegiale cultuur. De ROVC cursuslocaties zijn verspreid door heel Nederland. Onze docenten? Dat zijn mensen uit de praktijk. Heb je nog geen ervaring als trainer/docent? Geen probleem! Wij begeleiden je!

Over ROVC
ROVC is dé beste particuliere opleider voor technisch Nederland, al 48 jaar. Jaarlijks volgen ruim 13.000 mensen bij ons een praktijkgerichte opleiding. Ook helpen wij honderden bedrijven bij het realiseren van een effectief opleidingsbeleid. Waarom? Omdat bedrijven alleen maar beter worden als de mensen die er werken zichzelf blijven ontwikkelen. En laten wij nou goed zijn in het organiseren van deze ontwikkeling…!

Wil jij hieraan bijdragen?
Neem dan contact op met Ritha Klerk via rithaklerk@rovc.nl.

Let op!
Ben je niet werkzaam in één van de gevraagde vakgebieden, maar lijkt het jou wel een leuke uitdaging om kennis over te dragen? Neem dan toch contact op met Ritha Klerk, want wellicht kun jij wel iets voor ROVC betekenen!